14 Nisan 2010 Çarşamba

The Visitors!


Film izlemeyi çok sevmem.Daha doğrusu sevmemekte değil,filme başlayana kadar kendi kendime çile çektiririm.
Film izlemek yerine bir sürü alternatif yaratırım kendimce.Kısaca bi ekranın başında sinema salonları hariç
pineklemeyi sevemedim bir türlü.Bu sebeple de evde film izlemeyi seven ikili flörtüklerden de olamıyorum:)Haliyle uzun süren yabancı dizileri de sevmiyorum.

How i met i çok sevmemin en büyük sebebiydi 20 dk lık bölümlerden oluşması.Herneyse..
Geçen sene herkesin dilinde bir lost aman allahım!Soruyorlar izliyor musun die.yoo diyorum.Aaaa diye bi
kınama emaresi yükseliyor dudaklardan.Diyemiyorum tabi ne kınıyorsunuz canım sen elmayı seviosun die o da seni sevmek zorunda mı die..Baktım olmayacak,en son bende bu kınama olayına bi dur demek istedim ve başladım izlemeye..
Cidden mükemmeldi de bir iki üç yok anacım gitmiyo film.Yani 2.sezonu edene kadar ifrit oldum.Velhasılı
zaten 2. sezonda da bıraktım dayanamayıp.Anladık adaya düştüler,hiçbirşey yok ta..
şimdi lost fanı olup yazıyı okuyanlar hadi be sen ne anlarsın die sayıyorlar eminim.Ama yani bir bölüm atraksiyon varsa 2
bölümde ağırlık hatsafhadaydı fikrimce..

Visitors sapıklığıma gelirsek,geçenlerde ingilizce kursunda konuşuyoruz hocayla.Visitors ı izleyen var mı dedi.Ben tabi ki de yoo cevabıyla
klişemi yinelemiş oldum.Ama sınıfta hocadan başka izleyen de yoktu ztn.Geçen gün dur bi bakayım dedim.Lostun yapımcılarının hazırladığı visitorsa.İşte ogün bugündür deli gibi oldum.Visitors aşşa visitors yukarı.
Sapığı oldum!Yakama yapıştı resmen.Henüz 7 bölümü yayınlandı.Bende yeni bölüme kadar 1 hafta nasıl dayanırım diye düşünüyorum kara kara..İzleyen çok yok.Ama mutlaka ve mutlaka izleyin diyorum.Ben ki film-dizi özürlü bir insan olarak bu diziye taptıysam sizler ki lostun bebeleri bu yapıma deli olacaksınız.
Kesinlikle ve kesinle izleyin diyorum.

[Yapımcı ver reklam paramı bak nasıl övdüm yeni dizini:)]

1 yorum:

  1. Ah ah bende böyle delisi olmuştum ki dizinin en heyecanlı yerinde iptal edildi artık yayınlanmıyor :( neyi sevsem kurudu kaldı sanki devam etselerdi nolurdu..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...