26 Aralık 2010 Pazar

A.Şerif İzgören'le V.Müyak 'ı Sonlandırdık..

Bu yazımı okurken bir yandan da everybody gotta learn sometime dinlemenizi istiyorum.

Nasıldı?Güzeldi.Evet Müyak 5 'in nihayet sonuna geldik.

Efendim Şerif hocamız şenlik getirdi konferansa.Ölmüş ruhlarımızı diriltti.Aslında şunu fark ettim.Hocam kendi çevresini iyi gözlemliyor.Ve belki de asıl yaptığı bu gözlemlerini paylaşmak,paylaşımı çok haklı çünkü biz gözümüze sokulmadan anlayamıyoruz.

Herşey net ve ortada.Hocam uzaklara gitmiyor.Haklı da zaten içimizde(Türklerin içinde) çok çok güzel örneklerimiz var.İdol kabul edebileceğimiz hocalarımız önderlerimiz var.Da işte biz şamda arama meraklısıyız..

Bugün "Süperman Türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı" sunumu ile bizlerleydi.Var olanları gözümüze soktu.Bizde hakikaten diyerekten izledik.Konferansın özü bence şuydu;"herşey bizde gizli.."

Varolan yapılan hep bize dönüyordur biryerlerde.Belki fark ediyoruz belki göremiyoruz.Ama önemli olan beklentisizce birşeyler yapmak,yapabilmek/yapmayı istemek..

Ahmet Şerif izgören'e sonsuz saygılarımı iletmek isterim.

Müyak' a da sevgiler !!Yk takımınızı değiştirin bir de bugün yemekle ilgili daha çok patates olacak doyacaksınız cümlesini kuran ablamızı acilen şutlayın derim.

Son olarak da kişiler yetkin ve bilgi deposu olabilir ama sunması bir sanattır.Bunu bu konferansta çook çook gördük.Emeği geçen herkesin yine de ellerine sağlık.Bir daha ki panelin daha verimli olması dileğimle.(en azından iki tane sıcak ikram masası kurmayı düşünmelerini umut ederiz:))

1 yorum:

  1. Auemk yonetim kurulu olarak, yazılan tum yazı ve yorumları okuyoruz,
    Yazdıklarınız feedback olarak kabul edilmiştir.
    Konusmacılarımız anlatım konusunda ve ozellikle sunumlarında cok basarılı insanlar oldugu açıktır, ancak geniş kapsamlı ve her bolume hitap eden bir çalışma oldugundan herkesin beklentisini karsılamamış olarabilir. Ve dediğiniz sey buyuzden kaynaklanmış olabilir.
    Yeni organizasyonlarda gorusmek dilegiyle...
    saygılarımla...

    auemk yonetim kurulu başkan yardımcısı
    İlkim Kutval

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...